Cavalli Dubaiban nyitja első mulatóját

Roberto Cavalli szórakozóhelyeket nyit. Az állatmintás kreációiról ismert milánói divattervező vendéglátóipari tervei komolynak tűnnek, első mulatóját ez év októberében szeretné megnyitni a fiatal nők és a szigetvásárlásra kedvet érző turisták paradicsomában, Dubaiban. A FemaleFirst információi szerint a tervező nem sok eredeti ötletet mutatott fel, amikor részletezte, hogyan is képzeli – az általa übermenőnek titulált - mulatót, a trendeknek azonban megfelelnek az elképzelései.

Mint azt elmondta, a hely bejáratához vörös szőnyeg vezet majd, ahol dögös hoszteszek fogadják a vendégeket. Az épületbelsőt Cavalli úgy képzeli, hogy alapvetően modern lesz, de helyenként megjelennek majd a reneszánsz kor elemei (honnan is ismerős ez a gondolat?). Cavalli az olasz nemzeti konyhát tartja a legjobbnak, így nem volt kérdés a számára, hogy a kedvenc toszkán ételei szerepelnek majd az étlapon. „Minden Cavalli lesz, a bútoroktól a jégtartókon át az edényekig”- ígérte a tervező, és hozzátette, Londonban és Milánóban szeretné majd a láncolat következő mulatóit megnyitni.

Roberto Cavalli provokatív tervezőként vonult be a köztudatba. A hetvenes években az akkor még alpári viseletnek tartott farmert bőrrel kombinálta, és azóta is szereti az adott kor gondolkodásában szokatlan elemeket. Legutóbb akkor vitatkoztak a munkáiról, amikor hindu szenteket nyomott egy bikinikollekcijára, amelyikről ő maga úgy gondolta, csupán az indiai kultúra iránti tiszteletét fejezte ki. A H&M számára tervezett kollekciójáért ölre mentek Londonban, de a megvásárolható ruhák már bőven nem a lázadás jegyében születtek.

Oszd meg másokkal is!
Mustra