Katie Holmes stílusa zseniális

Ha az ember ránéz Tom Cruise-ra, aki úgy fest, mint egy fegyelmezett pedofil, eszébe sem jutna, hogy a felesége egy stílusistennő. Pedig Katie Holmes megjelenése példaértékű: ízléses, fiatalos és szexi. Nézze meg a képeket a hajtás után! 
Klikk!

Katie Holmes nemcsak, hogy követi a divatot, de olyan ügyesen viseli a ruháit, hogy az irigylésre méltó. Akár a tiszta fekete összeállítás, akár az idei slágerszín, a lila, de még az okkersárga is jól áll neki. A ruháin persze látszik, hogy nem a malibui turkálóból szerezte őket, de önmagában a minőségi cuccoktól még nem nézne ki olyan jól. Úgy kombinálja a holmikat, hogy mindig friss és lezseren elegáns a megjelenése, és éppen kellően szexi.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.