Dita Von Teese megmutatja, mi az érzéki

A sztriptízkirálynőnek kikiáltott Dita Von Teese lett a Wonderbra új arca. A push-up melltartó az 1990-es években lett rendkívül népszerű - noha 1939-ben született az eredeti Wonderbra -, talán amiatt is, mert a csodálatos Eva Herzigova volt a márka arca. Most viszont Von Teese-é lett a stafétabot, aki nemcsak, hogy babaarcával, bombázó ruháival és dús kebleivel fogja népszerűsíteni a Wonderbrat, de egy limitált kollekciót is tervez.

A "Wonderbra by Dita Von Teese" nevű széria szeptemberben kerül a boltokba az Egyesült Királyságban és Franciaországban. „Mindig is imádtam a gyönyörű fehérneműt, szóval számomra megtiszteltetés a Wonderbraval együttműködni, és rendkívül büszke vagyok a kollekciómra” – mondta a Vogue-nak a burleszk primadonna. „Remélem, hogy ezzel az új sorozattal megoszthatom az emberekkel, hogy szerintem milyen az érzéki és hordható fehérnemű, ami egy kis csillogást visz az emberek életébe”. Önnek kellene a negyvenes éveket idéző, klasszikus Von Teese-fehérnemű?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.