Öt ruhadarab, amit mindenképpen tartson meg 2008-ra

Megmondjuk mi az az öt darab, amit semmiképpen se selejtezzen le az új év – új divat jegyében. Ez a top 5 ruhafajta, amire 2008-ban is nagy szüksége lesz.

1. balerinacipő: 2007-ben megnyerte a magas sarkak elleni bokszmeccset, 2008-ban is jó eséllyel indul, bár majd az idő dönti el, kiütéssel győzött-e vagy csak átmenetileg.


2. nőies ruhák, fényes/ többrészes együttesek: ceruzaszoknya, vastag öv, karcsúsított és rövid kabátkák: mind tombolt a 2007-es évben és a nőiesség szerencsére a 2008-as trendben is marad.


3. magas derék: a divatipar 2007-ben lepaktált az ördöggel és a rettenetes nyolcvanas évekből visszahozta a magasderekú szoknyákat, nadrágokat. Ha valaki 40 kiló és 180 centi, akkor biztos jól bevásárolt e trend termékeiből, de szerencséjére 2008-ra is megtarthatja.


4. élénk színek: 2008-ra maradnak a harsány, a feltűnő, az erős árnyalatok. Elő a neonpólóval a szekrényből!

5. környezetbarát divat: a tiszta és élő bolygó a divatos bolygó, úgyhogy a zöld trend 2008-ban is várható.


Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.