Shoppenboys: alsógatyában segítenek vásárolni

A francia celio* üzletláncnak remek ötlete támadt arra, hogyan segítse hozzá női vásárlóit ahhoz, hogy még többet költsenek üzleteikben karácsonyi ajándékba szánt férfiruházatra. Önkéntes Shoppenboyokat rendszeresítettek a boltokban, akiknek az a feladata, hogy alsónadrágra vetkőzve a hölgykliensek rendelkezésére álljanak.

A rendelkezésre állás alatt az értendő, hogy ha az adott madmoiselle egy férfiismerősének kíván ruházati cikket ajándékba vásárolni, akkor egyszerűen kiválasztja a célszemélyhez alkatilag a legközelebb álló Shoppenboyt, és megkéri, hogy próbálja fel a kiszemelt darabot a megajándékozandó helyett. Így azonnal kiderül, hogy jó-e a választás.

Az erotikus felhangoktól nem 100%-ig mentes szolgáltatás olyan népszerűségre tett szert, hogy a pirosgatyás fiúknak megvan már a saját myspace oldala, szexi naptárt is adtak  ki 2008-ra, amelyben persze fehér- (azaz piros-)neműben pózolnak, sőt, további meztelenkedős videók is találhatók a hivatalos Shoppenboys oldalon. Mindenki eldöntheti, melyik típus áll a legközelebb az ő pasijához/szívéhez.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.