Feyér Zsuzsa az utolsó pillanatig vár mindenkit

Arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy Feyér Zsuzsa táskabutikja meghosszabbított nyitvatartással és különleges karácsonyi kollekcióval a hét teljes hátralevő részében várja a vásárlókat, minden nap este hétig. A tüneményes és szigorúan egyedi kis minibukszák már 1900 Ft-tól kezdődnek és remekül ajándékozhatók hölgyeknek (mai ottjártunkkor külön rákérdeztünk, de még csak tervben sincs, hogy Zsuzsa keze alól kikerüljön bármi is, ami férfiaknak való). A Királyi Pál és Bástya utca sarkán található bolt kínálatban a másik végletet a rafinált zsebekkel ellátott, nagy teherbírású, jól telepakolható táskák képezik, és hogy az ellenállhatatlanul nőies kiegészítők közül semmi sem hiányozzon, a butikban nyakláncok, fülbevalók, gyűrűk és karkötők is kaphatók.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.