Mint a Victoria's Secret, csak férfiaknak

Aki mégse a kötöttet szereti, annak most az N2N Bodywear termékeire, vagy legalábbis modelljeire hívjuk fel a figyelmét. Ez a kaliforniai cég férfi fehérneműből majdnem az elképzelhető teljes skálát kínálja, megdöbbentő merészséggel és kísérletezőkedvvel. Azért csak majdnem, mert a slamposan lifegő boxeralsók hiányoznak a készletből, de azon kívül minden van: fecske, száras, hosszúszáras, póló, biciklis- és úszónadrág, trikó, tanga, "clubwear", sőt "bikini" is. Stílusát tekintve mindezt hasonlóan nagy változatossággal kínálja az N2N a normáltól az intimig és az erotikuson igencsak túlnyúló ízléstelenig (munkahelyen netezők óvatosan böngésszenek a meglepetések elkerülése végett!). Aki el tudja képzelni magát/párját egy ilyenben, rendelhet nyugodtan, ugyanis Magyarország nincs rajta a cég kiszállítási tiltólistáján, csak "Jugoszlávia" és Csehország. Az árak 2500 Ft (15 dollár) körül kezdődnek, de csak a fehérneműt lehet megrendelni, a modelleket nem!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.