Brooke Shields beírhat magának egy piros pontot

Az ugyan nem derül ki, hogy a bal oldali hölgyemény pontosan kicsoda, de nem is ez a lényeg. A múlt hétvégén Brooke Shileds a Waverly Inn nevű helyen vacsorált New Yorkban az illetővel, és egy lesifotós ekkor "kapta lencsevégre" az egykor dús szemöldökű színésznő-modellt és az ő bevásárlószatyrát.

Amíg tizenéves fejjel rongyosra néztük a Kék lagúna videokazetta szexi és romantikus jeleneteit, nem gondoltuk volna, hogy egyszer Brooke Shields bevásárlószatyrára is be fog indulni a nyálelválasztásunk, dehát úgy tűnik, ezt is megértük. "Nem nejlonból vagyok" - hirdeti ugyanis viccesen kunkori betűkkel napi kedvenc celeb-kiegészítőnk.

Nem ez az első posztunk, amelyikben a nejlonzsákok ellen és a lebomló szatyrok mellett szólunk, és valószínűleg nem is ez lesz az utolsó, mindenesetre kitörő örömmel fogadjuk, hogy a hírességek körében is akadnak olyanok, akik a szó átvitt és szoros értelmében is felkarolják ezt az ügyet. Jutalomból tekintsünk meg egy szemérmetlenül szívmelengető jelenetet a Kék lagúnából kevés ruhával és sok színes hallal.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.