Szavazzon a legjobb sapkára!

Ahogy azt korábban megírtuk, az idei hideg időszak a tányér, a mici, a simlis és a tányérmicisimlis sapkák jegyében telik, sapkapályázatunkra is érkezett ebből a típusból. De olvasóink - szerencsére - nemcsak az aktuális trend kiegészítőit hordják, így láthatunk meleg gyapjú, kengurumintás és izlandi többféleképpen viselhető modellt is. Nézze végig az összes fotót és szavazzon! Melyik sapka a legjobb? A szavazás december 11.-én éjfélig tart, a két legtöbb szavazatot szerző sapka tulajdonosa Wild Judit ékszerkészítő nyakláncát nyeri. További sapkainfókról (mit, hol, mennyiért) sapkakörkép cikkünkben is olvashat.

Zsófi: C&A sapka, feketében is létezik, arany szálakkal.

Viktória

Anita: "A kengurus sapkát (amiért sokan csúfolnak, de én nagyon szeretem) anyukámtól kaptam, valószínűsíthetően egy utcai sapkás árustól vette, ezt abból gondolom, hogy egyrészt ilyen helyeken szokott téli cuccokat vásárolni, másrészt van egy olyan szokása, hogy ha valami jó áron van, akkor abból rögtön kettőt vesz nekem. Most sem tett másként: kaptam egy barna és egy pirosas-bordós változatot is. A sál H&M, tavalyi vétel volt, a bőrkesztyűt szintén tavaly karácsonyra kaptam."
 
Noémi: "Tavaly karácsonyra kaptam a nyírségben élő rokonaimtól, egy
iparművész készítette."

Dóri: "Izlandról származik a sapka, ami kifordítható, csomózható és akár sapka-sálként is viselhető."


Kriszta: "A sapka forrása: Edinburgh, egy pasi (!!!) kötötte géppel, és saját boltjában árulta Sál: Yves Rocher promó."

Lola: a sapka egy kaposvári kiegészítőüzletből származik.


R: "Ráadtam a kedvenc sapkámat (Diesel) és sálamat (Part Two) a 9 hónapos kislányomra, Zorkára, rajta ez is jól mutat."

 

Update: a Kriszta néven látható fotón valójában Mariann van.

Update2: Gratulálunk a nyerteseknek, Zorka anyukájának és Noéminek.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.