Bemutatunk egy botoxszal kezelt férfit

Hölgyeim és Uraim, a képen látható úriember Simon Cowell.

Magyarországon azért kevésbé ismert, mert olyan tévéműsorok révén vált ismertté először Nagy-Britanniában majd az USA-ban is, amelyeket itthon eredetiben nem, csak magyarított verzióban láthatunk: a megasztár-típusú vetélkedőkről van szó.

Simon Cowell, amint azt a Gumicukor már megírta, abból lett multimilliomos, hogy műsoraiban kíméletlenül kritizálja az önjelölt fellépőket, de a napokban egy olyan bejelentésével sokkolta a közvéleményt, ami saját magára vonatkozott:

"Igen, adattam már be magamnak botoxot, de nem mániaszerűen. Egyébként a London belvárosában dolgozó férfiismerőseim mind botoxoztattak már."

A Velveten is írtunk olyan magyar férficelebről, aki nyíltan vállalja, hogy botulizmus-injekcióval védekezik a ráncok ellen, viszont a belvárosban dolgozó nem híres, de férfi ismerőseink nem adták még ilyesmire a fejüket. Kedves olvasók - Önök hogy állnak a magyar hímek arcának rezzenéstelenítése kérdésével? Injekciót minden magyar szarkalábba?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.