Kesztyűkörkép: a szövetkezeti a legjobb

Zanza!


Mivel idén ismét divat a kesztyű, nyakamba vettem a fővárost, hogy megfigyeljem, miként igazodnak a budapesti üzletek a hideg beköszöntével aktuális trendhez. Kerestem mindent, ami kapható, figyeltem a dámás, a bőr és műbőr fazonokat egyaránt, valamint a báli szezon közeledtével kihagyhatatlan hosszú szatén változatot is. Végigjártam egy plázát, remélve, hogy úton útfélen a szemembe ötlik a kiegészítő, de tévedtem. A nagyis kötöttekben bővelkedik a piac, a nőiesebb céltárgyak gyakran a sarokban árválkodnak. Felmérésembe még egy kínai piacos kitérő is belefért (meg kell hagyni, hiába) és persze mint spórolós nő a licitálós oldalakat is átfutottam. Arra jutottam, célszerű megkérdezni a Nagyit akinek a kalapja és a ridikülje mellett biztos egy-két kesztyűje is van. Önnek mi a kesztyűlelőhelye?

A Mangóban mindent meg lehet találni, ami divatos, így ott kezdtem bolyongásom. A kötött szekció legjobb darabja az ezüsttel átszőtt hosszított darab, amelyet 3499 hajítanak az ember után.


 

Azt hittem úrinőknek nem találok semmit, de a pénztár mellett rábukkantam a finomabb darabokra. A zöld arannyal díszített bőrkesztyű 6300 forintért lehet a miénk, vagányabbak megkaphatják a vörös szegecsekkel kirakott verziót 5600 forintért.

Domina tipusok 9990-ért tehetik magukévá ezt az izgalmas darabot, szintén a Mango árulja.


 

 

 

 

 

 

 

 
Az Orsay az övek mellé rejtette a kesztyűket, de megtaláltuk. A régi, autós kesztyűre hasonlító divatos piros darabért 4800 forintot kell fizetni.
A Woodoo üzlete inkább a kötött modellekre helyezi a hangsúlyt. 4990 forintért ragyoghatunk fehérben.


A legizgalmasabb darabokat a Parola kesztyűs szövetkezetnél találtam, mely honlapjuk információja szerint a Szolidarítás Háziipari Szövetkezetből vált ki.

A Teszvesz.hu licitálós oldalon: nyúlszőr béléses 1650 forint, sima fekete 1000-1500 forint, sznoboknak: Fendi, Gucci, Vuitton, Burberry 13990 forint.Aki utánozni kívánja Paris Hiltont, és a hideget is jól bírja a mancsa, az 32 dollárért rendelheti meg ezt a semmire nem jó, de legalább nem szép darabot itt.


15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft
Blogmustra