A világ tíz legrondább-legnépszerűbb cipője


Beszéljenek a képek, ha már szavakkal kifejezni többet nem lehet. Imádjuk vagy gyűlöljük őket, tény: a legnépszerűbbek közül ezek a mai divatpiac legrondább cipői közül valók, még akkor is, ha egyet-egyet közülük nagyon is szívesen látunk a lábunkra húzva. Ezek nem a híres dizájnerek eszement munkái, ezek a hétköznapi élet nagy sikerrel árusított darabjai. És bár a Martens a szekrényemben bújik (mai napig imádom) és néhány téllel ezelőtt megőrültem egy bumfordi, ám jó meleg Uggs csizmáért, tudom: népszerűségük nem az esztétikum jegyében született. Úgy gondolja ez mind semmi, a legrondább-legnépszerűbb cipő a saját gardróbjában bújik? Fotózza le, küldje be nekünk és megmutatjuk!

Magassarkú sportcipők


CrocsBuffalo cipőkGladiátor cipők


Női Oxford-stílusú cipőkTeva szandálDr. MartensUggsMagastalpú flipflop (tulajdonképpen magastalpú bármi)Lábbebüdősítő műanyagszandik

(forrás: Styledash)
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.