Készítsen táskát utcai reklámplakátból!

Bizonyára sokan emlékeznek arra, amikor technika órán egy újságpapírból és egy átlátszó mappából kellett tolltartót gyártani. Aki már akkor is úgy érzete, hogy ennél többre hivatott, ráadásul a Föld sorsát is szívén viseli, az a Design7 keretében most kiélheti magát. A Medence Csoport leendő főhadiszállásán, a Makett Laborban ugyanis ezen a hétvégén minden érdeklődő számára bemutatják, hogyan lehet trendi kiegészítőket készíteni a kidobásra szánt PVC-reklámbannerekből.

A mi fantáziánkra van bízva, hogy egy újrahasznosított retikült, bevásárlószatyrot, tornazsákot vagy bicklistáskát  fabrikálunk magunknak. Többféle molinóból lehet választani, nekünk például a Szépművészeti Múzeum Van Gogh-molinójára esett a választásunk. Ha valaki nem tud varrni, az sem gond, a szervezők ugyanis nem csak szakmai tanácsokat adnak, hanem utasításaink alapján meg is varrják az általunk kiötlött kiegészítőt.

Aki a Design7 keretein belül szervezett táskakészítésről lemaradt, ne aggódjon. A szervezők ugyanis karácsony előtt több hasonló workshopot szeretnének tartani. Így legalább biztos, hogy mindenki egyedi, személyre szabott ajándékot kap és a szilveszteri outfitre is marad pénz. Aki pedig nem érzi magát elég ügyesnek,  annak ajánljuk  figyelmébe az egyik résztvevő és kiállító, Mihálszky Helga Petra honlapját.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek