Bekarikáztuk a láncos Lolát

Vajon miért karikáztuk be pirossal a mosógépből frissen előhúzott Lolát öt helyen is? Ezt csak az tudja meg, aki kattint és továbbolvas.

Mindenhez van megjegyzésünk. Nézzük szép sorjában.

 
Íme a magyar verziója az amerikai repperek nagyszemű aranyláncának: ez is nagyszemű, ez is lánc, csak ez nem arany. Reméljük, Lola nem egy mit sem sejtő biciklista kerékpárját oldotta el a kiegészítőszerzés reményében.
 
 

Lola felsőteste valamelyest keretes szerkezetet kapott azáltal, hogy a bizonytalan eredetű láncból a jobb csuklójára is tekert valamennyit. Hogy ne legyen annyira unalmas, a kiegészítőszett ezen darabját egy olyan zsineggel kombinálta, amit afrikai bevándorlók sóznak a járókelőkre parkolókban és pályaudvarokon világszerte, jövedelemszerzési célzattal. Ha jól látjuk, akkor ez talán egy "autentikus" afrikai darab! Ha pedig ez így van, akkor valószínűleg a lánc is autentikus, tehát a fenti hipotézisünk a kerékpárral kapcsolatban egyre valószínűbb. Lola ártatlanságáért ezentúl nem mernénk tűzbe tenni a kezünket, bár valószínűleg pontosan az volt a célja ezzel a ruhaösszeállítással, hogy mindenki ilyen veszélyesnek gondolja őt, mint mi most.

 

Lola egy vékony övvel fogja át... a pólóját. Nehogy szétessen. Lola nyilván annyira laza, hogy kell rá egy ilyen biztonsági öv. Vagy lehet, hogy hátul ő is a cigijét tartja benne?

Lola szereti a retrót is: egészen 2003-ig nyúlt most vissza azáltal, hogy a bal kezére egy fekete csuklószorítót húzott, ami, ha jól emlékszünk, 3-4 nyárral ezelőtt volt divatban. Lola továbbá a gótikus stílus jegyében feketére lakkozta a körmét, így az  ráadásul még harmonizál is színben az övével és a csuklószorítójával. Szerintünk ez azt jelenti, hogy bár Lola "merész", közben ugyanakkor "igényes" is.

Kíváncsiak lennénk, hogy olvasóink is hasonló következtetésre jutottak-e.

(fotó: Lightmedia)

Oszd meg másokkal is!
Mustra