Egyelőre gyönyörű az idő, de nem árt, ha néhány hónappal előre gondolkodunk. A hó ugyanis csúszós, a jég méginkább. A járda sózása nem mindenhol divat, így reggelente iskolába, munkába tartva könnyen előfordulhat, hogy jeges járdán kell átszenvednünk magunkat. Remek megoldás a nehéz helyzetre a cipőhólánc. Száznál is több hegyes élből áll (ezek rozsdamentes acél és cink ötvözetből készülnek), amelyek feltörik a jeget, és teljes tapadást biztosítanak. Könnyű szerkezetű és egyszerű fel-levenni a cipőről. Három  színben kapható: narancssárgában, feketében és zöldben. Ára 19.99$, vagyis körülbelül 3800 forint. Egy másik megoldás, a hazánkban is elérhető Basta, folyékony hólánc. Elsősorban gumiabroncsokhoz találták ki, de megjegyzik, hogy a cipő talpára is alkalmazható. A felvitt készítmény 3-5 perc alatt szárad meg, és ezzel tapadó réteget képez. (via Shoetime)
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.