Unja az anyósát? Csináltasson belőle gyémántot!

"Hadd mutassam meg az én drága Gizikémet:"

A képen látható drágakő nem természetes gyémánt. A színtiszta szénnek ezt a gyönyörű és örökké maradandó formáját ugyanis manapság már nem csak találni vagy bányászni, hanem elő is lehet állítani, mesterségesen. Nem kell hozzá más, csak szén. Pontosan ezzel foglalkozik a LifeGem nevű amerikai cég: gyémántgyártással. Annak is egy egészen különleges formájával.

A drágakő alapanyagául felhasznált szén ugyanis származhat akárhonnan, akár az emberi testből is. Így lehetséges emberi hajból is igazi gyémántot előállítani. A LifeGem kliensei kedveseik, hozzátartozóik tincseiből készíttetnek ékszert, gyűrűkben, brossokban téve maradandóvá az illető testéből származó szénatomokat. Még Beethoven ránk maradt hajából is készült gyémánt, ráadásul az Ebay-en árusították. Máris azon gondolkozik, hogy Kozsó levágott copfját vagy Koncz Zsuzsa legendás hajzuhatagának maradványait gyémántosítja? Ön kiből készíttetne gyémántot és milyen összeállításban viselné?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.