Úticsomag krém- és parfümfüggőknek


Amióta egy eszement terroristacsoport folyadékok összekutyulásával akart repülőgépeket robbantani, a kézipoggyászban csak kis mennyiségű folyadékot, krémet és zselét tarthatnak maguknál az utasok. Magyarországon tavaly novemberétől él az új intézkedés, ami az Európai Unió szabályzatával összhangban azt a célt szolgálja, hogy megvédje az utazókat a folyadék-alapú robbanószerek fenyegetésétől. A szépségápolási szerek a szabály értelmében egyenként 100 milliliteres kiszerelésben szállíthatók. Ezt az intézkedést használja ki, és egyben a nagy utazókon segít egy floridai cég, ami egységnyi űrmértékű krém- és folyadéktartó edényeket tároló illatszeres táskát árul az interneten. A reptéri biztonsági kötelezettségeknek megfelelő úticsomag az utastérben is használható. Három különböző méretben kapható, 4400-8000 forintnak megfelelő összegért.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.