Juj. Szivecskék és kockás cuccok jönnek.

Legalábbis a spanyol Ágatha Ruiz de la Prada elgondolása szerint (akinek a névegyezés ellenére semmi köze az olasz Prada divatházhoz). A harsány, metálos gyümölcsszíneíről híres tervező a madridi Cibeles divathéten mutatta be tavaszi-nyári kollekcióját, amelyben megdöbbentő szivecskés-kockás-szájas mintákra lettünk figyelmesek. Ahogy az alábbi képgaléria egyik fotóján látható, maga a művész sem veti meg az ilyesmit, ruhája deréktől lefelé egyetlen, óriási piros Mick Jagger-száj, ami egyben egy szív is. A spanyol Vogue információi szerint az 1968-as Barbarella című film jelentette az inspirációt Ágatha Ruiz de la Prada legújabb kollekciójához, anyaghasználata éppen ezért futurisztikus (= lurex, műanyag) és romantikus (= szív, virág) egyben. De inkább nézze meg itt:

Katt és szívek!

 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.