A legjobb nyári megoldások, papucs helyett

Ha már mindenki így leszólta a Havaianas papucsokat, vessünk egy pillantást egy másik népszerű nyári viseletre, a bebújós Vans cipőkre, amik egy pár éve szintén izgalomban tartják a népességet. Megmondom őszintén, míg a vietnámi papucsokkal semmi bajom, arra ezidáig nem vitt rá a lélek, hogy egy ilyen cipőbe belebújjak, nekem ugyanis ezek a többnyire pepita cipők nagyon idétlennek tűnnek, ám most rátaláltunk valami újra. Nem kell mást tenni, mint venni egy pár Vans-t a saját méretünkben, majd elküldeni Anna Fleischer-nek, aki fantáziadúsan kidekorálja, majd két hét múlva visszapostázza. A honlapján megtekinthető a festett cipőinek igen nagy választéka, de amúgy Anna azt fest a cipőnkre, amit csak akarunk. Az árban előzetesen kell vele megegyezni, de általában 40 dollárt kér egy alkotásért.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.