Most akkor ciki a vietnámi papucs?

Eddig a legnagyobb meggyőződéssel viseltük gumipapucsunkat, főleg Havaianast, attól a pillanattól, hogy már lehetett, persze mindenhova. Most is elég praktikus viseletnek tartjuk, például soha nem fűlik bele a lábunk, kifejezetten kellemes érzés a szelet átengedni a lábujjaink közt, és ha vigyázunk a mozgólépcsőn és a csúszós lépcsőkön általában, még nem is túl balesetveszélyes. Namármost, olyan sok kommentet kaptunk azzal kapcsolatban, hogy a vietnami papucs ciki, hogy mi is egy pillanatra elgondolkodtunk, hogy nem inkább strandviselet-e.

Íme az előnyök: 1. Olcsó. 2. Ha színes, akkor még mutatós is. 3. Mindig látszik a piros lábkörmünk és 4. szinte mindenhez viselhető a casual kategóriában.

Hátrányok: 1. Mivel teljesen lapos sarkú, nem igazán szép benne a láb. 2. Nem lehet benne elegánsan járni, mert hát akárhogy is nézzük, mégiscsak egy papucs. 3. Ráadásul hatalmasat lehet esni benne eső után, ha a papucs felülete is csúszós lesz. 4. Nagyon látszik benne, ha van bőrkeményedés a sarkunkon, és nem kellően ápoltak a csülkeink. 5. Nadrágkosztümhöz vagy egy szép ruhához továbbra is béna.

Ezért összességében azt tudjuk ajánlani, hogy viseljük bátran, de nem húzhatjuk ki nyarat csak ezekben. Kell mellé legalább egy pár szandál is, ha már irtózunk a magas sarkúktól

Oszd meg másokkal is!
Mustra