Kézzel varrt bikinik, minden színben és méretben


Hát, így kell bikinigyártással foglalkozni, mint ezek a tervezők Los Angelesben. Mert örülhetünk mi, hogy a Calzedoniában akár tíz féle bikinit is lehet egymással kombinálni, a Harajukunál több, mint 50 modellből és 70 színből, mintából és anyagból válogathatunk, kedvünkre kombinálva, A-tól egészen a DD kosárig. Sajnos a merevítős melltartók rajongóinak ugyan nem sok modell jut, a tervezők valamiért drót és szivacsellenesek, nyilván a természetes idomokat kedvelik. A weboldal külön öröm a férfiaknak, akik teljes színmintából, és több modellből válogathatnak, valamint az egyrészes fürdőruha rajongóknak, ebből a fajtából ugyanis egésze különlegesek vannak. Minden egyes fürdőruhát kézzel készítenek, darabját 32-56 dollárért.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.