Horror! Visszatér a válltömés!

Igazán kiszámítható volt a nyolcvanas évek divatjának újrafelfedezése után, hogy előbb utóbb valami olyasmi is beüt, amit nagyon nem szerettünk volna. A Guardian szerint visszatért ugyanis a válltömés. Az még nem lenne annyira aggasztó, hogy a kifutókon Stella McCartney, Balenciaga és Marc Jacobs kollekcióiban már feltűntek, az viszont már sokkal inkább, hogy az őszi Topshop kollekció is tele van velük. Ha pedig már a londoni utcai divatban is dominálnak a válltöméses kabátok és zakók, egy rövidke késéssel biztos, hogy hozzánk is begyűrűznek majd a szivacsos bigyók. Egy előnyük viszont lesz: a széles vállhoz képest a derekunk vékonyabbnak tűnik majd. Bár erről szívesen lemondunk.  

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.