A legjobb öko-cipők


A recycle idén igazán divatos, így gondoltuk, legjobb, ha mi is szétnézünk, a tudatos öltözködés terén. Meg is találtunk a legjobb öko-cipőket, amik nem csak környezetbarátok, de jól is néznek ki. Legalábbis a női kollekció, a férfi hagy maga után kívánni valót, de hát a férficipőkkel egyébként is mindig baj van. Szóval a Terra Plana cipők amennyire lehet újrahasznosított anyagokból készülnek, kávés zsákokból, kabátokból, vagy bőr autós huzatokból, a legmeggyőzőbb érvük a környezettudatosság mellet azonban az, hogy a bőrt nem vegyszerekkel, hanem növényi eredetű anyagokkal készítik elő. Emellett minél kevesebbet ragasztják a cipőket, ahol mégis kell, ott vizes alapú ragasztót használnak. Ez jó a környezetnek is, na meg a cipőket ragasztgató munkásoknak. Nekünk azért tetszik különösen a Terra Plana, mert nem csak alternatív, bebújós cipőket gyártanak, hanem csinos magas sarkúkat is, mindenféle vidám színben. Sajnos azonban a környezetvédelem nem olcsó, egy csinos kis öko-cipő például 90-100 angol font, ami majdnem 40 ezer magyar forint körül van.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.