A kicsi táskáknak végre a pasik is örülnek majd


Bár most elvileg a nagy táska a divat, igen nagy népszerűségnek örvend a Celicase nevű, szuper kicsi táskákat gyártó cég is, sőt szerintük ez az új évszázad divatja. Az eredetileg mobiltelefon (azaz cellphone) tárolására kitalált táskákat nagy ívben továbbgondolták, ugyanis a legtöbb hasonló tartóval ellentétben nem csak a telefon fér el benne, de a pénztárcának, sőt a rúzsnak is külön zsebe van. És mindez számtalan színben a klasszikus Coco Drak Ten-től a Celementinen át a Retro Pinkig. Külön találmány hogy a táskákhoz lehet venni övet és pántot is, így derékon, vállon és kézben egyaránt lehet hordani. A táska kívül bőr, belül selyem, 60 dollár, és nekünk kicsit konzervatív, de azért szólunk, hogy ez is divat! Arról nem beszélve, hogy ettől valószínűleg nem kapnak majd agyvérzést a pasik.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.