Hugo Boss és Vivienne Westwood Berlinben

 
Júliusban rendezik Németország első hivatalos Fashion Weekjét Berlinben, ahol télen mi is megnéztük, mit tud az underground utcai divat. Ezúttal a divatmagazinok világa mutatkozik be.  

 

A Mercedes által megtámogatott esemény a német Hugo Boss márka megnyitójával indul, majd jön a Berlinben tanító angol punk-ősasszony, Vivienne Westwood Anglomania (lásd kép) nevű kollekciójával. Itt lesz a Rudolf Dassler by Puma premierje valamint Michael Michalsky, berlini tervező is.  

 

Az elsővonalas designerek mellett bemutatkozik a fiatal berlini utánpótlás, olyan nevekkel, mint Kaviar Gauche, Talkingmeanstrouble, a repülő modellekkel dolgozó C.Neeon és egyik kedvencünk, a Lala Berlin. Arra mondjuk már most felhívják a figyelmet, hogy attól, hogy valaki bejut az eseményre, nem garantált, hogy látni is fog. Összeszedhet viszont egy halom ingyenes vezető divatújságot.

 

Az eseményt július 12-15. között rendezik, jelentősségét mutatja, hogy közvetlenül a Brandenburgi kapu árnyékában. További infó itt.
 
 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.