Vera Wang is olcsó lett


Beállt a budget tervezők közé Vera Wang is, aki főleg ellenállhatatlan ruháiról, köztük az esküvői ruhákról, és finom anyagairól híres. A Simply Vera by Vera Wang nevő kollekció 20 és 200 dollár közötti áron kínál nem csak női ruhákat, de számos kiegészítőt, napszemüvegeket, dekorációs termékeket, sőt még bútorokat is. A tervezőnő szerint egyszerűen fantasztikus, hogy ezentúl 60 dollárét is meg lehet venni a ruháit, így végre a tinik hordhatják a nevét. A kollekciót az Egyesült Államokban 732 áruházzal rendelkező Kohl’s hálózat üzleteiben lehet majd kapni, a sajtónak a múlt héten mutatták be a ruhákat.(Forrás: The Budget Fashionista)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.