Tuti jó Gucci hamisítványok, bagóért

A Washington Times olasz hírszerzői forrásokra hivatkozva azt állítja, a kínai maffia már nemcsak a prostitúcióban és a kábítószerterjesztésben érdekelt, de nagyobb fenyegetést jelent az olasz divatházakra, mint azt korábban gondolták.

Miután az internetes vírusok és spamek 20 százaléka Kínából származik, előbb utóbb tartani kell attól, hogy a kínai hackerek célba veszik a Gucci és a Prada stb. számítógépes rendszereit, hogy az eredeti kreációkhoz hozzáférjenek. Míg eddig csak szemmértékre történt a legtöbbször teljesen gagyit eredményező hamisítás – hasonlítsuk csak össze az utcán tömegével látható Louis Vuitton táskákat az eredetivel -  addigra a hackelésnek köszönhetően tartani kell attól, hogy egyre  jobb hamisítványok jönnek majd létre. A Washington Times szerint az igazi félelem abban rejlik, hogy nem lehet majd a hamisítványt megkülönböztetni az eredetitől, ráadásul fennál annak a veszélye, hogy a hackelés segítségével korábban jelennek meg a hamisítványok a feketepiacon, mint az eredetiek a luxus butikokban. Ráadásul töredékébe kerülnek majd, mint az originálok. (Forrás: Washington Times via Fashionista)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.