Nyári hajkiegészítők

Azt már korábban is jeleztük, hogy a hajpánt nyáron nemcsak a lusta vagy fáradt lányok megoldása lesz zsíros haj ellen, hanem szinte kötelező kiegészítő. Mindegy, hogy sima pamut, selyem, vagy egyből turbán - minden jöhet. A hajpántos megoldás nagy előnye, hogy eleve csak lófarokkal és konttyal mutat, így legalább a hajunk nem fog melegíteni minket egész nyáron. Anyagtól függően válasszuk ki a sminket is. Egy metál színű, fényes hajpánthoz nem kell túl sok színt magunkra kenni, de egy sima, fekete pamut hajpánt azért igencsak sápaszt. Baloldalon a hajpánt egy továbbgondolt változatát láthatjuk Louis Vuittontól. Kicsit Leia hercegnő, félig ewok, de mindenképpen elég merész megoldás.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.