Nadrág beépített bugyival - A divatrendőrség büntet


Amerikában is kapható, de leginkább Brazíliában és a japán tinik körében divat ez az érdekes képződmény, melyet angolul bikini pant jeans-nek hívnak, és olyan, mintha az ember bugyija kilógna a nadrágjából. A képen látható formája egyébként még nem is a legdurvább, létezik fehér változata is, aminek a bugyi része pusztán fehér csipkéből áll, és viselői simán kimennek az emberek közé. Valószínűleg arról lehet szó, hogy a tini lányok megirigyelték a tini fiúkat, akiknek már évek óta legálisan lóg ki az alsónadrágjuk a farmerból. Aki szeretne itthon divatot teremteni, az egy brazil weboldalról magának is megrendelheti ezt a csodálatos darabot, 80 dollárért. (Forrás: japundit.com)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.