Öltözzön sok pénzből nagyon ócskán!

Új sorozatunkban - ami a Fashion Police kezdeményezésünk folytatása valójában - azt fogjuk feltérképezni, hogy sikerül rengeteg pénz ellenére is nagyon rosszul kinézni. Körültekinteni pedig hol is lehetne jobban, mint a külföldi és magyar celebvilágban.

Első áldozatunk Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője.

Azt eddig is tudtuk, hogy Stacy Ann Fergusonnak nem volt olyan felhőtlen a tinédzserkora, az viszont teljesen érthetetlen, hogy azóta milliomosként sem tud túlöltözni egy szoláriumban dolgozó, derékon tetovált alkalmazottat.

A rémes haj, a Carmen Electrát is meghazudtoló bóvli ruhák és a szájkontúros sminkmegoldás egy dolog, de a napokban villogtatott, dominómintás műköröm már tényleg kicsapta a biztosítékot. Vagy ez valójában egy bevállalós, eredeti húzás? Tessék eldönteni!  (Fotó: People Magazine)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.