Kampánypóló Victoria Beckham ellen

Egy amerikai designer azért kampányol, hogy David Beckham felejtse otthon Angliában feleségét, Victoriát, amikor nyáron hivatalosan is csatlakozik a Los Angeles Galaxy csapatához.
 
A 'Free Becks' felirattal ellátott pólókat 19 dollárért árulják Amerikában. A pólón a 'Keep Posh' felirat is ott díszeleg - valamivel kisebb betűtípussal -, ami egy Angliához intézett határozott felhívás.  
 "Beck népszerű Amerikában, de Posh-t kicsit rámenősnek tartják és nem igazán kezelik ugyanazon a szinten, mint a férjét. Az egész egy burkolt kampány és nem tudom, hogy vajon Victoria észreveszi-e a dolog vicces oldalát” – idézett egy meg nem nevezett forrást a Femalefirst.
 
 
A ruhákat Sheila Cameron tervezte, ugyanő állt a Katie Holmes-ot Tom Cruise-tól megszabadító pólóhadjárat hátterében is, és sok más egyéb közéleti történést is feldolgoz ruháin.  
A tervezőnő „Free Becks” feliratú kutyaruhát (17 dollár), partedlit (9 dollár) és rugdalózót (szintén 9 dollár) is tervezett és mindez beszerezhető itt.
 
A Los Angeles Galaxy hazai mérkőzéseit egyébként már teljesen elkapkodták a rajongók és olyan celebek is, mint Tom Hanks.
 
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek