Az angol iskolások utálják Jamie Olivert

Jamie Oliver az angol tízévesek legnagyobb ellensége, derül ki a School Food Trust felméréséből. A megkérdezettek legnagyobb baja az angol tévészakáccsal, hogy hadjáratának köszönhetően nem lehet már hamburgert és sült krumplit kapni az iskolai étkezdékben és büfékben. Korábban választhattunk olyasmit is, amit szeretünk, de mára Jamie Oliver miatt nem maradt más a menün, mint gyümölcs és párolt hal. Szóval a fickó nem tartozik a kedvenceink közé"- mondták a megkérdezettek.

A felmérésből az is kiderült, hogy Oliver próbálkozásai ellenére sem esznek a tinédzserek több zöldséget vagy gyümölcsöt Angliában.

Jamie Oliver úgy két éve vette a fejébe, hogy kiirt minden egészségtelen ételt az angol iskolák kantinjából, amihez a brit kormány támogatását is megkapta. (Forrás: Daily Mail)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.