Károly herceg betiltaná a McDonald's-ot

Az organikus ételek pártfogójaként ismert trónörökös szerint a gyorsétterem kínálata egészségtelen és legjobb lenne betiltani. Károly herceg a meglepő kijelentést egy diabétesz-konferencián tette Abu Dahbiban, ahol egy szakorvostól azt kérdezte, hogy miért nem záratják be a zsíros és egészségtelen ételeiről híres McDonald's-ot, ez lehetne ugyanis az első lépés a cukorbetegség megelőzésére.  A McDonald's hivatalos tiltakozására Károly herceg is magyarázkodni kényszerült. A trónörökös mondatait azzal magyarázta, hogy csak annyit szeretne elérni, hogy a gyerekek máshoz is hozzájuthassanak, mint hamburgerhez és sültkrumplihoz.   

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.