Kártérítést kell fizetnie egy étteremkritikusnak

25 ezer fontos, azaz nagyjából 10 millió forintos pénzbírság befizetésére plusz a perköltség teljes átvállalására kötelezték az Irish News egyik újságíróját, amiért kritizálni merte a belfasti Goodfellas nevű olasz éttermet.  A 2000 augusztusában írt étteremkritika az étterem tulajdonosa szerint annyira lesújtó volt, hogy egy életre elhajtotta még a törzsvendégeket is. Az újság ügyvédei fellebbeznek, szerintük ugyanis joga van tudni az embereknek, ha egy étteremben nem megfelelő a szolgáltatás. Az cikk egyébként kifogásolta, hogy a Goodfellas-ban túlságosan nagy a füst, rossz az ételek minősége, a kiszolgálást pedig egyenesen csapnivalónak találták. (Forrás: BBC)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.