Kína a divat világában is előtör

Kína már nemcsak gazdasági, de divatmonopólium is. A világ nagy része a Kínában élőket úgy képzeli el, mint egy nagy összefüggő kék zubbonyt és egyen biciklit, ez azonban úgy tűnik, hamarosan változni fog. A Föld legnépesebb országban most már nemcsak a divathozzávalók és textilek 50%- át gyártják, hanem léteznek tehetséges tervezők is.

A New York-i divathéten bemutatkozó Cabbeen férfikollekcióját elnézve minden olyasmit megtalálunk, amit általában a férfiak viselnek Londonban vagy Milánóban. Annyi talán a különbség, hogy a 35 éves tervező nem fordított hátat teljesen kínai hátterének, ezért egy-két motívum - főleg az ingeken és a kabátokon kifejezetten Cabbeen szülőföldjét idézik.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.