Elkészült a világ első tevetarhonyája

A Lucullus Baráti Társaság Budapest-Bamako rallycsapata, a TarhonyaRally Racing Team (Jézus, de rossz név!) megfőzte a világ első tevetarhonyáját, tevehúsból, teveszalonnából és itthonról vitt tarhonyából. A mauritániai Nouakchottban összebográcsolt első magyar-mauritán fúziós ételt Barna Ádám és  Barna Tibor a helyiekkel fogyasztotta el. A Lucullus Baráti Társaság célja, hogy felhívják a figyelmet a magyarországi gasztronómia mellőzött ételére, a tarhonyára, amely sokak szerint csak egy köret, pedig nagyon tartalmas, finom egytál étel is készíthető belőle. Mindezen túl szeretnék folytatni az Északi-sark meghódításakor megkezdett hagyományt is, ahol azt bizonyították, hogy a vendégszeretet extrém körülmények között is fenntartható.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.