A 2007-es tél alapszínei: Fekete feketével


Akkor teszünk jól ezen a télen, ha azonosulunk a fényhiányból fakadó egyhangúsággal és feketét öltünk magunkra. Elnézve a budapesti utcaképet, ahol a tél gyakorlatilag egyet jelent a színek eltűnésével, valamint a rendkívül merész szürke, barna és fekete előretörésével, senki nem kelt nagy feltűnést azzal, ha trendkövető lesz. A képeken a USE 06/07-es őszi-téli kollekciója látható, ami nemcsak azért jó, mert megjárta a párizsi Fashion Weeket, és ettől itthon mindenki automatikusan elájul, hanem – mert bár minden darabja fekete – ügyesen vegyíti az elsőre elütő anyagokat, stílusokat, vonalvezetéseket és mindent. Szóval nem olyan, mint a budapesti utcakép télen.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.