Nagyszerű hír Yettel-ügyfeleknek: ingyen kapják ezt a szolgáltatást

GettyImages-1432932203
Olvasási idő kb. 2 perc

Június 20-án minden yetteles ingyen használhatja a mobilnetet a szolgáltatónál. A dátum sem véletlen, a 0620-as előhívó indokolja azt.

Az aznapi adatforgalom gyakorlatilag nem fogyasztja az előfizető adatkeretét, derül ki a mobilszolgáltató a Díványhoz is eljuttatott közleményéből

A yetteleseknek egy napra ingyen lesz a korlátlan mobilnet

A lehetőség egyaránt nyitott a Yettel lakossági, kisvállalati, új generációs dolgozói és flottás, valamint publikus internet hozzáféréssel rendelkező közép-és nagyvállalati számára. is. Jó hír, hogy azok is élhetnek ezzel a lehetőséggel, akiknek nincsen mobil adatkerete.

A díjmentes és korlátlan mobilinternetet 5G-hálózaton is biztosítják, ez a megfelelő készülékkel rendelkező, 5G-lefedettséggel rendelkező területen tartózkodók tudják használni.

A yetteleseknek a mobilnet lesz ingyen egy napig
A yetteleseknek a mobilnet lesz ingyen egy napigPrathanChorruangsak / Getty Images Hungary

Másik szolgáltatótól is érkezett jó hír

A telekomosok is kaptak hasonlóan jó hírt a közelmúltban: szeptember 15-ig minden ügyfelük térítésmentesen használhatja az 5G-hálózatot. A szolgáltatás azonban nem jár adatkeret növeléssel, továbbra is annyit netezhetünk, amennyi a csomagunkban szerepel, viszont az 1600 forintos alap havidíjtól eltekintenek, ha felcsatlakozunk az 5G-hálózatokra.

Fontos tudnivaló, hogy a díjmentes 5G opció nevű extra nem mindenkinek aktiválódik magától, a felöltőkártyás Telekom-ügyfeleknek a mobilos appon vagy a Telekom webes felületén lehet bejelölni, hogy szeretnének élni a lehetőséggel. Az előfizetők számára automatikusan a hálózatra ugrik a mobilnet, amennyiben bekapcsolt állapotban van.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek