Ruházkodj fel akciósan: outletkörkép a tél előtt

Jönnek a mínuszok, de még időben vagy, hogy vegyél egy jó meleg kabátot, csizmát vagy pulóvert. Ebben próbálunk segíteni ezzel a körképpel.

A Black Friday emléke még friss, de a nagy téli leárazás még nem kezdődött el a fast fashion-boltokban. El is zarándokoltunk az éppen megújuló Premier Outletbe, hogy megnézzük, mire számítson az, aki messze a plázáktól szeretné felfrissíteni a ruhatárát.  

Kabátok és dzsekik

Oké, nem teljesen távolodtunk el a fast fashiontől, ha már ott jártunk, természetesen benéztünk a Mango Outletbe. Ha lemaradtál a pár szezon óta annyira divatos pink szövetkabátokról, akkor ide mindenképpen érdemes betérni, illetve ha 20 000 forint alatt keresnél (mű)szőrme galléros parkát vagy éppen pufidzsekit. Utóbbi kettőt más üzletekben is megtalálod rövidebb és hosszabb kivitelben, olykor tollbéléssel, de azért ezekben az üzletekben már jobban bele kell nyúlni a pénztárcádba. Igaz, az eredeti árakhoz képest elég szép kedvezmények vannak, több tízezer forinttal olcsóbban tudunk Tommy Hilfiger- vagy Guess-kabátot vásárolni, és hát tudjuk, hogy a márkanevet meg kell fizetni. 

Bakancsok és csizmák

A gumicsizmát lehet szeretni vagy nem szeretni, de akkor is nagyon hasznos viselet, és most már vannak kifejezetten divatos darabok is. A Premier Outletben már 4000 forintért vehetünk gumiból készült bokacsizmát, és bárhova érdemes betérni, ahol vannak lábbelik is. Szintén a legtöbb üzletben találkoztunk hótaposókkal is, ezek kicsit más árkategóriában vannak, de azért van bennük anyag, és jobban is védenek a hideg ellen.

A legnagyobb választék természetesen bakancsokból, bokacsizmákból és hosszú szárú csizmákból van, ezek mind jó szolgálatot tehetnek nekünk a hideg hónapokban. Ha már a karácsonyi, szilveszteri bulikra készülsz, vagy szeretnéd feldobni a szürke hétköznapokat egy díszes lábbelivel, akkor is itt a helyed, lásd a mellékelt galériát. A mi egyik kedvencünk a Mango csillagos bokacsizmája 12 995 forintért, illetve a Guess bársony zoknicsizmái.

Pulóverek és kiegészítők

Külső réteg pipa, de kellene valami a kabát alá. Nyugalom, magas nyakú pulóver vagy garbó szintén minden ruhaüzletben felbukkan, és már 10 ezer forint alatt is láttunk olyanokat, amik biztosan segítenek majd, ha te is az extrém vacogósok közé tartozol. Vannak bővebb és szűkebb fazonok is, kinek mi a kényelmes, vagy mi illik a stílusához. Ha szereted, hogy a sapkád, sálad, kesztyűd is márkás, akkor 5000 forint alatt komplett szetteket vásárolhatsz, mondjuk a Levi’s vagy a Benetton üzleteiben, ha egy picit többet szánsz ezekre a termékekre, akkor pedig még bővebb lesz a kínálat, amiből választhatsz.

Oszd meg másokkal is!
Mustra