Megnéztük, milyen ruhákat kapni 7000 forint alatt

Maxiruhát ennyiért nem biztos, hogy találsz, viszont van, ami pamutból készült, és ez egy fontos tulajdonság. Körkép!

Idén korábban érkezett a nyár mint számítottunk volna rá, és ugyan az utóbbi pár napban volt egy kis megingás, de hamarosan visszatér az igazán/túlzottan jó idő. Ennek apropóján megnéztük, milyen tavaszi és lengébb ruhákat lehet kapni az üzletekben. Eredetileg 6000 forint lett volna a limit, de mivel ez alatt az összeg alatt alig találtunk valamit, megemeltük egy ezressel. Lelőhelyek és galéria a hajtás után! 

Az üzleteket már egy ideje elárasztották a nyári cuccok, és még egy jó kis szezonközi leárazás is belefért. Ennek a maradványaival még találkoztunk itt-ott, mondjuk a Bershkában, a Mangóban vagy a H&M Váci utcai üzletében. Bár itt az akciós részlegen azért nem nagyon találkoztunk ruhákkal, de szerencsére mindenhol máshol igen, és a 7000 forintig terjedő kategóriában itt volt a legnagyobb a választék. Oké, pár ezer forintért főként pólóruhákat kapunk, ami persze kényelmes és praktikus viselet, tunikaként is hordható, de nem minden alkalomhoz passzol. Azért ha jobban a zsebünkbe nyúlunk, akkor már választhatunk egy picit elegánsabb, virágos darabokat is, egy példát bele is pakoltunk ebbe a galériába:

A Pull&Bearben is vannak pénztárcabarát darabok (a legolcsóbb 3000 Ft volt), de ezek inkább a fiataloknak szólnak, ahogyan a Bershka kínálatának egy része is, és ezek többsége jövőre (vagy talán hamarabb is) valószínűleg elvesztik a szavatosságukat, már ha valaki szeret a legutóbbi trendek szerint öltözködni. A Reservedet a szoknyái miatt szeretjük, de most az üzletbe betérve a ruhakínálat is elég meggzőzőnek tűnt. Egy baj van csak, az itteni kínálat miatt változtattunk a limiten, 6000 forint alatt ugyanis csak egy ruhát találtunk. A webshopban már jobb a helyzet, itt 3000-4000 forint környékén is van miből szemezgetni.

A C&A-ban a fiatalabbak is megtalálhatják a számításukat, csíkos és virágos ruhákban itt sincs hiány, mondjuk a mi kedvencünk egy katonai zöld ingruha lett, és 7000 forint alatt bőven van miből válogatni. A Mangóban már nem egészen ez a helyzet, de ahogy feljebb írtuk, itt szerencsére vannak szezonközi akciók, a galléros ruha például 7995 forintról van leárazva 5595 forintra, ahogyan a pöttyös társa is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek