Soha többet nem fogod elvágni az ujjadat!

Házilag barkácsolhatsz magadnak mini konyhai pajzsot. Videó!

Csak egy nyalókagyűrű kell hozzá! Meg egy műanyag kártya, és egy csípőfogó, egy reszelő, meg egy ragasztópisztoly… Ezek hiányában egy papírtányér és egy olló is elég lehet, bár ez a szerszám valószínűleg jóval kevésbé lesz strapabíró, mint a nyalókagyűrűs megoldás. A konyhai öncsonkításokra a HouseholdHacker keresett végleges megoldást.

Hol lehet ilyen gyűrűt kapni?!

A szeletelés közben el/lemetszett ujjak megóvása érdekében nem kell mást tenni a cseppet abszurd, de annál hasznosabb apparátus feltalálói szerint, mint beszerezni egy párforintos nyalókagyűrűt (egy méretes arany pecsétgyűrűből is kiindulhatunk persze), letörni/leszopogatni róla a nyalókarészt, lecsippenteni a kiálló kis műanyag bütyköt, és felragasztani az így kapott platformra egy használaton kívüli igazolványt/pontgyűjtő kártyát. Ahogy az a szeletelésben amúgy szemlátomást nem igazán jártas úriember demonstrációján is látható, ezzel a minipáncéllal tényleg megóvhatod az ujjaidat:

A papírtányér a legolcsóbb

Létezik egy még olcsóbb megoldás is persze, amihez csak egy papírtányér és egy szike kell. Két metszés, és máris kész a miniatűr ujjpajzs. Persze a barkácsmegoldásokra csak akkor van szükség, ha mindenképpen a garázsban akarod összebütykölni az ujjpajzsodat, a profi megoldás sem kerül ugyanis sokkal többe, és így még ragasztgatnod sem kell.

A színarany változatot választó bénázók pedig őt kérdezzék a gyémántokkal kivert variációk elérhetőségéről.

Oszd meg másokkal is!
Mustra