Most öltözz olcsón bohócnak!

Január vége van, tehát a leárazás is a végéhez közelít: ilyenkor már alig lehet értelmezhető darabokat kifogni, viszont legalább minden olcsó – relatív meg abszolút értelemben is.

Sajnos azokból a ruhákból, amik tetszettek nekünk, vagy már semmi nem maradt, vagy csak nagyon szélsőséges méretekben (32-es és 46-os hölgyek, 35-ös és 41-es lábbal előnyben!), úgyhogy ahelyett, hogy hasznos vagy szép darabokkal próbáltuk volna gyarapítani gardróbunkat, kikerestük a legvadabb cuccokat.

Nem volt nehéz dolgunk, ugyanis kábé mindenhol csak a legelvadultabb holmik maradtak meg, ami jó jel, ha azt nézzük: legalább senki nem vette meg őket, tehát kevés ízlésficamos személy vásárolgat a plázában. Ugyanakkor meg kell jegyezni azt is, hogy van pár olyan kemény darab, amit lehet úgy stylingolni, hogy menőn nézzen ki, csak nagyon át kell gondolni mihez és milyen alkalomra veszi fel az ember. De azt ne várd, hogy majd ezekből építhetsz magadnak most olcsón ruhatárat és könnyen kombinálható ruhákkal gazdagodsz.

Amúgy rég nem jártam plázában, kábé még decemberben, úgyhogy elszoktam attól, hogy tömeg van és oltári kupleráj, és tényleg úgy kell egyes boltokban már pár órával nyitás után válogatni, mintha egy halom összehányt géprongyból szeretnék kihúzni pár jobb állapotút egy gyárudvaron. A legszélesebb kínálat leárazott holmikból egyébként úgy tűnt, a Zarában van, a H&M-ben is kitettek azért magukért, de a legtöbb üzletben az új kollekciós termékek már nagyobb helyet foglalnak, mint az előző kollekciók maradékai.

Szóval íme, itt a galéria, amiben gátlástalanul bohócnak és ravernek öltözünk, hogy megmutassuk, milyen érzés a leárazás legvégén beletúrni a ruhakupacokba!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek