Innen tudhatod, hogy kell-e víz a fenyőfának

Egy pingponglabda is elég lehet, hogy ne kelljen naponta bemásznod a szúrós ágak közé.

A legvalószínűtlenebb helyekre is eljutó tűlevelek problémáját is megoldó, dolguk végeztével szerencsés esetben visszaültethető élő karácsonyi fenyők öntözése könnyen elfelejtődik, főleg ha a lehajló ágak miatt nehézkessé válik a cserép szemmel tartása. A víztartállyal felszerelt fenyők esetében azonban egy pingponglabda is elég lehet a vízhelyzet tisztázására – írja a Lifehacker.

Egy feltűnő színű, fehér vagy neonzöld labda a tartályba pottyantása után nincs más dolga az embernek, mint hogy rápillantson néha a labdára: ha nem látod a labdát, ideje megöntözni a fát. Ha a pingpongos megoldásra alkalmatlan a csereped, egy jóval szofisztikáltabb, fényjelzésekkel kommunikáló berendezés felépítésével is megpróbálkozhatsz persze. 

shutterstock 524622334
Fotó: Shutterstock
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.