Beindult a leárazás, már féláron vásárolhatunk

Ahogyan azt sejtettük, ezen a héten csütörtökön már minden ruházati márka elkezdte a nagy nyári akciózást. Gyorsjelentés.

A hó vége, az hó vége, de hát készülni lehetett arra, hogy a napokban ellepik az üzleteket az akciós áron kínált kollekciók. És igen, eljött a nagy nap, kolléganőnk jelentése szerint szerda este 10-kor a legtöbb webshopban elindult a leárazás, és ma délelőttől nyilván már nemcsak virtuálisan szórhatjuk a pénzünket, hanem tülekedhetünk egy jót a próbafülkéknél és a kasszánál is. 

A legtöbb márkánál, például a Reservednél, a Promodnál vagy az F&F-nél is 50 százalék egyelőre a maximum, de ugye nagyon az elején vagyunk, viszont az a jó hír, hogy már előkészülhetünk a következő szezonra is, a Mangónál például első kattintásra őszi/téli kabátokat dobd fel az oldal, de nyugalom, ha ár szerint növekvő sorrendet választunk, kiderül, hogy 1290 forintért már van mondjuk mintás nyári póló is. 

Screen Shot 2017-06-22 at 08.06.18.png
Mango

Az Inditex márkák is belecsaptak a lecsóba, az Oyshónál szintén maximum 50 százalékkal árazták le a kollekciókat, de ahogy a honlapot nézzük, a fürdőruháknál egyelőre nincs ekkora nagy kedvezmény, bár pár ezer forintot így is lehet spórolni. És nyilván a többieknél is egyelőre a kisebb akciók vannak többségben, de tény, hogy a választék egyelőre óriási, és ha valaki eddig várt azzal, hogy felfrissítse a nyári ruhatárát, akkor most tobzódhat. Bár ha nincsenek kedvenc, előre kiszemelt darabok, akkor nem kell kapkodni, remélhetőleg mennek lejjeb is az árak, viszont tapasztalataink szerint, ha egy konkrét termékkel szemezünk már egy ideje, arra az elején le kell csapni. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra