Kicsit benézte a nagyi a virágmintát

Zanza!

Ízlés szerint el lehet könyvelni reménykeltő, vagy épp ellenkezőleg, az apokalipszis közeledtét jelző jelenségnek is, tény azonban, hogy 2017-ben néhány kattintás elegendő ahhoz, hogy pár nap múlva már át is vehessük saját, vadiúj, péniszmintás díszpárnánkat.

Idősödő családtagjaink egyes könnyfakasztó melléfogásait látva egyáltalán nem rendkívüli A nagyi és a hímtagokkal gazdagon meghintett díszpárna esete, inkább az lehet meglepő, hogy aránylag kevés hasonló incidensről tudni. Egy Reddit felhasználó publikálta a következő míves, inkább műtárgynak, mint használati tárgynak tűnő párnáról készült fotót.

A párnát egy mit sem sejtő anyuka vásárolta. Tény, hogy egy-egy rövidlátó nagymama, akinek a pénztárcája azonnal elsül, ha fehér alapon kék virágmintát talál, RÁADÁSUL mindezt egy díszpárnán, ilyenkor könnyűszerrel vélheti mondjuk kardvirágnak a hímtagokat. Pedig egész kis hadsereg helyet kapott belőlük a párnán.

My mother bought these throw pillows.. from funny

Ha valakinek felkeltette az érdeklődését a párna, vagy már régi motorosnak számít, aki máris számos péniszpárnával büszkélkedhet, de ez a darab még hiányzik a kollekciójából, mindössze 7000 forintért új remekművel gazdagodhat. 35-től 50 centis párnák képezik a kollekció gerincét, és benti és kinti párna is beszerezhető. Ha már péniszpárna, készüljön a rendeltetésének megfelelő anyagból!

Aki biztosra akar menni, és nem a madártávlatból virágnak tűnő, hanem inkább a „Tessék! Farokpárna!” jellegű darabokat preferálja, annak érdekes végigböngésznie az Amazon kínálatát. Ezzel a változattal felfegyverkezve például nem kell attól tartani, hogy a megviccelni kívánt vendég esetleg nem is veszi észre, hogy péniszek közt foglalt helyet a díványon.

Blogmustra