Ezt a házat bérli 37 millióért Justin Bieber Londonban

Míg Johnny Depp most adott túl Los Angelesi-i art-deco stílusú lakásán, addig a 22 éves kanadai popsztár, Justin Bieber Észak-London egyik legpuccosabb környékén nézett ki magának egy divatos kastélyt, amiért nem sokallja a 108 ezer fontot (kb. 37 millió forintot) sem kicsengetni havonta. Igen, jól számolja, ez több, mint 1 millió fontba, közel 344 millió forintba fáj neki évente. Szó se róla, megteheti, mégiscsak az egyik legjobban kereső popsztár napjainkban, még ha a művészetét nem is méltatnánk. De mutatjuk a hajtás után, mi kerül ennyibe!

Reméljük, hogy kellőképpen tágas lesz a ház Biebernek.
Reméljük, hogy kellőképpen tágas lesz a ház Biebernek.facebook.com/KnightFrank

A DailyMail.co.uk információi szerint Biebernek azért van szüksége a 2200 négyzetméteres luxusingatlanra, mert azt tervezi, hogy az elkövetkező néhány hónapban ingázni fog Los Angeles és London között. Ehhez a kétlakisághoz pedig elengedhetetlen, hogy az albérlethez olyan exkluzív szolgáltatások is tartozzanak, mint például a teniszpálya, wellnessrészleg, borospince, házimozi, medence, vagy a tizenkétféle olasz márványból kirakott fürdőszoba.

Knight Frank ingatlanügynökség által meghirdetett vörös téglás ház egyébként 1910-ben épült és az elmúlt években számos felújításon esett át. Az ingatlanközvetítő, Aree Rand szerint ez a makulátlan kerttel rendelkező bérlemény a város legelitebb negyedében található, szóval a közeljövőben talán számíthatunk olyan hírekre, amikor Bieber az arisztokrata vagy diplomata szomszédait is megdobálja egy kis tojással. Kattintson a videóra és nézze meg, hogy milyen igényei vannak a kölyökként multimilliomossá vált énekesnek!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek