Hatezer forintért csótányosíthatja az otthonát

Ha a rovarok és a lakás kapcsolatáról van szó, a legtöbbször olyan kontextusban kerül elő, hogy a tulajdonosok szeretnék kiirtani az otthonban felbukkant élősködőket. Többek között ezért is lepődtünk meg azon, amikor a Zara lakberendezési vonalának webshopjában nem csak egy, de több, elvileg dekorációs célt szolgáló rovarra bukkantunk. A hajtás után megnézheti, hogyan festenek, mit nem értünk rajta, aztán szavazhat is egy jót!

A honlapon található dekor ízeltlábúak fele fehér gyantából, a másik fele pedig sárgarézből készül. Előbbiből kapható orrszarvúbogár és csótány, ha viszont önnek az utóbbi anyag- és színvilág jön be, akkor be kell érnie egy hangyával, egy tücsökkel vagy egy szarvasbogárral.

Fotó: reklámfotó

Közös bennük, hogy mindegyik körülbelül 16 centi hosszúságú és nagyjából hatezer forintot kell értük kicsengetni, illetve az is, hogy számos kérdés kering a fejünkben miattuk. Az egyik az, hogy mekkora az a felesleges összeg, amivel valakinek rendelkeznie kell, hogy hatezret kiszórjon egy rovarra, ami aztán a lakás "dísze" lesz. Hány darab kell belőlük, hogy jól nézzen ki? Mert ha mondjuk ötöt helyezne el itt-ott a lakásban, az kapásból 30 ezer forint és még mindig csak öt kis állatkáról beszélünk.

Ön mit gondol? Ha bejön és szívesen telepakolná velük a lakást, akkor nyomjon a MENŐ gombra, ha viszont már a gondolatát sem tudja elképzelni, hogy ilyenek nézzenek vissza önre az anyós családi fotója mellől, akkor a CIKI lesz az ön gombja!

Menő! (833) (793) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.