Azt hitte, a légyvadászat unalmas?

A nyári éjszakák megkeserítője a szúnyog. Persze napközben pedig a legyekkel kell hadakozni, ami idegőrlő, és jellemzően szélmalomharc.

Bár tömegével lehet kapni az elektromos, fújós, párolgós, füstölős rovarirtókat és riasztókat, használatukban nincsen semmi kihívás (és hatékonyságukról is megoszlanak a tapasztalatok). Nem úgy a légycsapóval kapcsolatban: ez a legősibb módszer a zavaró rovarok ellen, és nem utolsó sorban a vadászat izgalmával is kecsegtet, és bár sok múlik a vadász képességein, ha ügyes, száz százalékos hatékonysággal végez a betolakodóval. Cserébe ugyan légyfoltos lesz minden, de ez az ár igazán megéri azt az adrenalin- és endorfinlöketért, melyet egy sikeresen becserkészett és leterített vad jelent.

A divat az divat

Persze aki úgy gondolja, a légycsapó csak egy szimpla eszköz, az nem is érti igazán, hogy mire megy ki ez az egész játék, így nem is értékelheti azt a sokszínű választékot, ami a rendelkezésére áll. Nekik luxusnak tűnik, hogy egy-egy igazán extrém darabért akár 3000-4000 forintot is le kell szurkolni - holott az átlagos, egyszerű, műanyag vadászeszköz ára a piacon a 100 forintot sem éri el. Cserébe viszont olyan fegyverre tesz szert, amitől rettegve menekülnek a legyek és szúnyogok, és a szomszéd Kati nénit megeszi a sárga irigység!

Eperfa

Az év fája nem csak szép, de legyeket is lehet vele gyilkolászni. Az ára 2400 forint, és itt meg is rendelheti.

Kép: eperfa.bigcartel.com
Kép: eperfa.bigcartel.com

A technika megszállottainak

Ha ősszel nem szeretné újrafesteni a lakást, akkor íme a teniszütővel kombinált villanypásztor, mely meg is süti a röptében eltalált áldozatot, kiiktatva ezzel a szétkenésüket, és csak a rásült vagy lepogyogott hullákat kell eltakarítani utána. Az ára pedig akciósan 1190 forint.

Kép: hobbyrendeles.hu
Kép: hobbyrendeles.hu

A teleszkópos

Ha nem elég hosszú a kardod, toldd meg még eggyel. Ez a csapó ugyanis hosszabbítható, egészen 72 centiig. Így azok a rovarok sincsenek biztonságban, melyek a fal legmagasabb pontját nézték ki biztos fedezéknek. Az eszköz ráadásul több színben is elérhető, potom 2576 forintos áron.

Kép: kellegynekem.hu
Kép: kellegynekem.hu

A kreatív

Ha nem akar a csapkodással szórakozni, akkor a két tenyeres légygyilkoló pisztoly tökéletes választás lesz. Ehhez pedig pontosan 2416 forintot kell utalnia.

Kép: kellegynekem.hu
Kép: kellegynekem.hu

A láthatatlan gyilkos

Aki mesteri szintre kívánja emelni a vadászatot, annak a ninjacsapó lesz a kötelező tartozék. A fekete villám egyetlen surranó hanggal, kíméletlenül csap le, az eszköz pedig igazán stílszerűen szamurájkarkard markolatban végződik – ennyiért 3690 forint már szinte potom ár.

Kép: unnepekaruhaza.hu
Kép: unnepekaruhaza.hu
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra