Anglia legmenőbb kunyhóihoz hasonlót ön is építhet a hátsókertbe

Kihirdették Anglia legmenőbb kerti kis házainak döntőseit. Míg a legtöbben a fészereket szerszámtárolásra, vagy a lomok elhelyezésére használják, mások valóságos kis szentélyt építenek a kert végére.  A Mirror híre szerint, több mint 2500 jelentkező közül válogatták ki a legjobb fészereket, mi pedig megmutatjuk a galériában, hogy milyen, ha valaki egy Trónok Harca kocsmát álmodik meg a kert végébe, vagy éppen lombházat épít fészer helyett. 

A versenyre rekordmennyiségű pályázat érkezett. Volt aki, mini vasutat épített a hátsó kertbe (nem, ez nem egy magyar pályázó ötlete), de mini szeszfőzdével vagy csillagvizsgálóval is neveztek. A nyertes 1000 fontnak megfelelő vásárlási utalványt kap és persze az Év Kunyhója címet. Nyerteset később fognak hirdetni, de már a döntősöket is érdemes végignézni, mutatjuk őket a galériában. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.