Így öltöztetheti fel a lakást tavaszra a ruhaboltokból

A magyar piacon is egyre jellemzőbb, hogy a fast fashion üzletek a lakberendezés felé kaccsintgatnak. Ami nem hülyeség, a cukimuki póló mellé igazán elfér egy kedves kispárna, és a helyes gyertya is kihagyhataltan ajánlatnak tűnik. Nálunk a Zara Home-ra sajnos még várni kell, de az F&F Home és a H&M már Magyarországon is teríti az árut. Ugyan bútorok még nincsenek, de a kiegészítők egyre nagyobb teret kapnak az áruházakban. 

Az F&F Home Grace a tavaszra az eleganciát és kifinomultságok képzelte el, de számos olyan tárgyat találni, mely simán jól működik más stílusokban is. A szürke, a krém és a bézs, némi fáradtrózsaszínnel és a fémszínekkel, egy fehér bútorral kombinálva, nagyon meg tudják változtatni a teret, és akár egy minimalista szobának is percek alatt más hangulatot teremtenek.

H&M egyrészt a country vonallal erősít idén, legyen szó fáról, üvegről vagy éppen zsákvászonról, de az orientális, erős színek is megjelennek a kínálatban. Rá lehet csodálkozni a flitterekkel kirakott díszpárnákra, (3990 Ft), de egy jó ananászos tálca (1990 Ft) sem rossz ötlet, porcelán fiókgombot meg itt kaphatunk legolcsóbban.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.